Welcome to our company

Двајца во Еден


Пиеса за Двајца, Месечина и Кукли
Скопје ,1995
Ликови:
Нела
Тото
Кукли:
Принцезата
Шутот
Јулија

– Претставата беше премиерно изведена во декември 1996 година во Народен театар Куманово,
во режија на Виолета Џолева.

– Во април 1997 година во Teatarot John W. Gainse vo Newport News, Вирџинија,
САД во режија на Наум Пановски